SNSD na lokalne izbore izlazi pod sloganom “Okupljanje za Srpsku”

Vedrana Kulaga
SNSD na lokalne izbore izlazi pod sloganom “Okupljanje za Srpsku”

Banjaluka - Cilj SNSD-a na idućim lokalnim izborima je dodatno jačanje Srpske u svim njenim dijelovima i jasno je da je to jedina stranka koja ima snagu da ispuni data obećanja.

Poručio je to na konvenciji SNSD-a koja se održava u Banjaluci šef izbornog štaba te stranke Srđan Rajčević.

On je istakao da je cilj isti snazna i razvijena Srpska.

- Epidemija ostavlja posljedice, ali uprkos tome moramo da se okupimo. I zato je naš slogan “Okupljanje za Srpsku. U fokusu kampanje je običan čovjek i njegovi problemi. Moramo stići do svakog čovjeka istakao je Rajčević i dodao da na listama ima dosta mladih ljudi.

Naglasio je da samo SNSD ima najveću snagu na političkom nebu Srpske i time i sposobnost da ispune obećanja.

Na konvenciji stranke su predstavljeni kandidati za predstojeće lokalne izbore. Zbog aktuelne epidemioloske situacije brojni kandidati za načelnike obratili su se putem videobima.

Kandidat za gradonačelnika Trebinja Mirko Đurić je naglasio da imaju u planu brojne projekte, od kojih su mnogi do kraja dogovoreni, a od kojih ce korist imati građani.

 - Okupljamo se za Trebinje i okupljamo se za Srpsku – poručio je Ćurić.

Kandidat za gradonačelnika Istocnog Sarajeva Ljubiša Ćosić je naglasio da idu u još jednu izbornu pobjedu.

 

Gradonačelnik Banjaluke i kandidat za novi mandat na toj poziciji Igor Radojičić je naglasio da je okupljanje put kojim treba ići.

- Pozivamo sve da idu zajedno. Banjaluka je na dobrom putu i želimo da služimo kao primjer svima. Za samo četiri godine uradili smo mnogo i nastavljamo da radimo za naš grad - istakao je Radojčić.

 

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana