Skoko na čelu liste u izbornoj jedinici devet

Srna
Skoko na čelu liste u izbornoj jedinici devet

FOČA - Potpredsjednik Socijalističke partije Srpske /SPS/ i narodni poslanik Maksim Skoko izabran je za nosioca liste SPS u Izbornoj jedinici devet.

Lider SPS-a Goran Selak izjavio je, nakon sastanka u Foči predstavnika odbora iz ove regije sa rukovodstvom SPS-a i članovima Izbornog štaba, da SPS u Hercegovini ima podršku naroda i najbolje kandidate.

“SPS i u Hercegovini ima rješenja i ljude koji su spremni da rade i mijenjaju stvari. Imamo najbolje kandidate, energiju i volju da se izborimo za naše ciljeve koji su sažeti u program žSrpska iznad svegaž”, naveo je Selak.

On je istakao da SPS-u treba što šira podrška da se izbori za niže cijene lijekova, za mjere ublažavanja krize i pomoć najugroženijima, za novi zakon o pravima boraca, za pomoć od 5.000 KM za svako novorođeno dijete, podršku mladima, kao i druge ciljeve koje su sebi postavili.

“Uvjeren sam da narod u Hercegovini prepoznaje ovo što radimo, da imamo veliki broj istomišljenika i da ćemo imati još snažniju podršku”, poručio je Selak.

Za šefa Izbornog štaba imenovan je Ognjen Kapor, šef pres-službe je Andrea Šaraba, a na čelu tima za kontrolu izbora je Tanja Šarenac, saopšteno je iz SPS-a.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana