Sjednica kolegijuma Predstavničkog doma 13. decembra

G.S.
Sjednica kolegijuma Predstavničkog doma 13. decembra

SARAJEVO - Kolegijum Predstavničkog doma Parlamentarne skupštine BiH će 13. decembra održati sjednicu na čijem dnevnom redu je dogovor o formiranju stalnih komisija ovog doma, kao i obavještenje o osnovanim klubovima poslanika.

Na dnevnom redu je i prijedlog rješenja o razrješenju sekretara Komisije za spoljnu trgovinu i carine Predstavničkog doma Parlamentarne skupštine BiH, kao i dogovor o zakazivanju druge sjednice ovog doma, saopšteno je iz parlamenta BiH.

Dnevnim redom je predviđeno da Kolegijum razmatra i 12 zahtjeva poslanika za sticanje statusa stalno zaposlenog poslanika, 14 zahtjeva poslanika za produženje statusa stalno zaposlenog poslanika, te 11 zahtjeva poslanika za nastavak prava na naknadu troškova smještaja, odvojenog života i posjete porodici.

Predviđeno je da Kolegijum razmatra i sedam zahtjeva poslanika da privatno vozilo koriste u službene svrhe, jedan zahtjev za nastavak prava na naknadu troškova prevoza na posao i prevoza s posla i sedam zahtjeva za nastavak ostvarivanja prava na razliku plate.

Početak sjednice Kolegijuma zakazan je za 12.00 časova.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana