Selak: SPS je pobjednička priča

GS
Selak: SPS je pobjednička priča

BANjALUKA - Predsjednik SPS-a Goran Selak istakao je da je ova partija već sada pobjednik predstojećih izbora, s obzirom da je osnovana prije sedam mjeseci i da su za vrlo kratko vrijeme uspjeli da formiraju odbore u 43 lokalne zajednice gdje će nakon izbora učestvovati u parlamentima.

On je pozvao građane da se pridruže novoj političkoj opciji u Republici Srpskoj, te da daju doprinos razvoju i budućnosti svih lokalnih zajednica.

“Pobjednik ovih izbora je SPS, kao najmlađa partija u Republici Srpskoj. Naš rad i naša priča je počela prije samo sedam mjeseci, ali građani širom Srpske već su prepoznali našu energiju. Zato smo uvjereni da ćemo da trajemo i da gradimo budućnost svake opštine i grada u Republici Srpskoj”, rekao je Selak.

On je dodao da SPS odredio prioritete i ciljeve i da su pokazali snagu i kapacitet da realizuju planove, saopšteno je iz SPS-a.

“Želimo da radimo, da obnavljamo naša sela, da razvijamo gradove, da podstaknemo naše ljude da zajedno sa nama grade bolju budućnost za našu djecu. Dođite da zajedno gradimo 'Budućnost Srpske'“, poručio je Selak.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana