SDS ostao bez odbornika u Doboju

ATV
SDS ostao bez odbornika u Doboju

Doboj - Srpska demokratska stranka ostala je bez odbornika u gradskoj skupštini Doboja. Svih 11 dosadašnjih tribuna te partije jednoglasno je istupilo iz kluba i najavilo samostalno djelovanje. Odluku su donijeli na sjednici kluba koji bi, ubuduće, trebalo da vodi Predrag Lazić.

“Gdje je jednoglasno odlučeno da će svi odbornici koji su bili u klubu danas istupiti iz kluba, te na narednim zasjedanjima Skupštine grada nastupati kao samostalni odbornici u okviru nezavisnog kluba,” rekao je Miloš Bukejlović, potpredsjednik Skupštine grada Doboja.

Rad će ozvaničiti na sjednici gradske skupštine koja se očekuje idućeg mjeseca. Do decembra bi trebalo da bude poznato i ime nezavisnog kandidata za gradonačelnika na predstojećim vanrednim izborima početkom naredne godine. 

“Novog kandidata za gradonačelnika ćemo usaglasiti sa svim ostalim partijama. Ja sam siguran da će biti prihvatljiv za većinu, dobru većinu, i da će ubjedljivo pobijediti na prijevremenim izborima,” kaže Boris Jerinić, zamjenik predsjednika nezavisne grupe.

Konsultacije sa partijama i usaglašavanje imena obaviće u narednim danima. Juče su, kažu, dostojanstveno i uz zapisnik, predali ključ prostorija i auto koju je koristili.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana