SDS na lokalne izbore izlazi sa sloganom "Srpska po mjeri svih građana"

Agencije
SDS na lokalne izbore izlazi sa sloganom "Srpska po mjeri svih građana"

ISTOČNO SARAJEVO – Predsjednik Srpske demokratske stranke (SDS) Mirko Šarović izjavio je da će ova partija na predstojećim lokalnim izborima nastupiti pod sloganom "Srpska po mjeri svih građana".

- Imamo najmanje trećinu potpuno novih lica, mladih snaga SDS-a. Četiri kandidata za načelnike su žene. Trend je takav da ćemo i za naredne izbore povećavati broj žena. Oni jesu najlojalniji članovi SDS-a - rekao je Šarović.

Šarović ističe kako da izbori imaju svoj značaj, ali da su predstojeći izbori prethodnica onim najvažnijim izborima 2022. godine.

- Od ovih izbora zavisi i tok naših priprema za opšte izbore. SDS sa partnerima ima ozbiljne šanse da bude uspješna, pobjednička. Okolnosti, prilike utiču na to... Naš osnovni slogan je "Srpska po mjeri svih građana". Mislim da je to slogan što šalje važnu poruku da prestanemo sa podjelama u Srpskoj- kazao je Šarović.

Dodao je da je vrijeme da razviju Republiku Srpsku.

- Vodićemo pozitivnu kampanju. Pozitivna kampanja znači da ćemo ukazivati na loše stvari, ali ćemo govoriti ono šta ćemo nuditi i kako ćemo mi promijeniti društvo. Došlo je vrijeme za SDS. Prisustvovaćemo istorijskom trenutku u kojem će politika SDS-a pobijediti - zaključio je Šarović.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana