Šarović: Podrška Rezoluciji odlična stvar

Srna
Šarović: Podrška Rezoluciji odlična stvar

TREBINjE - Predsjednik SDS-a Mirko Šarović izjavio je da je podrška ove stranke Rezoluciji o poštovanju žrtava fašističkog režima i pokreta u Predstavničkom domu Parlamentarne skupštine BiH bila odlična stvar koju su učinili.

Šarović je danas na konferenciji za novinare u Trebinju rekao da je stav ove stranke o sutrašnjoj posebnoj sjednici Narodne skupštine Republike Srpske o spornoj Rezoluciji potpuno jasan.

"Moram da kažem da sam se iznenadio da je SNSD i njihovi poslanici posegnuli za tim da organizuju ovu sjednicu, to je tako tanak led za njih i mislim da će doživjeti debakl", dodao je Šarović.

Šarović, koji se danas sastao sa prestavnicima SDS iz svih opština istočne Hercegovine i grada Trebinja, izrazio je zadovoljstvo stanjem u stranci, te dodao kako očekuju dobre rezultate na predstojećim lokalnim izborima.

"Imamo velike ambicije, da ostvarimo bolji rezultat, da imamo više skupštinskih većina i načelnika nego danas. Naše ambicije su i da pobjedimo u Trebinju", naveo je Šarović.

On je napomenuo da se juče sastao i sa predstavnicima novoformirane stranke Hercegovački narodni pokret, čiji je osnivač Rodoljub Drašković sa kojim, kako je rekao, obavljaju ozbiljne razgovore.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana