Šarović čestitao novoj vlasti u Crnoj Gori

Srna
Šarović čestitao novoj vlasti u Crnoj Gori

BANjALUKA - Predsjednik SDS-a Mirko Šarović čestitao je lideru koalicije "Mir je naša nacija" i predsjedniku Demokratske Crne Gore Aleksi Bečiću izbor za predsjednika Skuštine Crne Gore.

- Vijest o formiranju nove Skupštine Crne Gore još je jedna snažna potvrda da se zajedništvom, iskrenom voljom i trudom mogu napraviti ogromni i donedavno nezamislivi pomaci, u borbi za pravdu i bolji život svih građana - istakao je Šarović, koji je i šef kluba poslanika SDS-a i PDP-a u Parlamentarnoj skupštini BiH.

Šarović je posebnu čestitku uputio i mandataru Zdravku Krivokapiću uz uvjerenje da će njegovim izborom Crna Gora dobiti novu i kvalitetnu vladu, saopšteno je iz SDS-a.

- Za sve nas u regionu, koji dijelimo iste vrijednosti slobode i prosperiteta svakog čovjeka, vaše pobjede su snažan putokaz i dokaz da istina uvijek pobjeđuje i da se za nju vrijedi boriti, čak i u nemogućim uslovima - naveo je Šarović u čestitki Krivokapiću.

Aleksa Bečić, lider jedne od tri koalicije koje su pobijedile na izborima u Crnoj Gori 30. avgusta, izabran je juče na konstitutivnoj sjednici za predsjednika Skupštine Crne Gore, dok je Krivokapić predložen za mandatara za sastav nove crnogorske vlade.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana