Šarović čestitao novoj vlasti u Crnoj Gori

Srna
Šarović čestitao novoj vlasti u Crnoj Gori

BANjALUKA - Predsjednik SDS-a Mirko Šarović čestitao je lideru koalicije "Mir je naša nacija" i predsjedniku Demokratske Crne Gore Aleksi Bečiću izbor za predsjednika Skuštine Crne Gore.

- Vijest o formiranju nove Skupštine Crne Gore još je jedna snažna potvrda da se zajedništvom, iskrenom voljom i trudom mogu napraviti ogromni i donedavno nezamislivi pomaci, u borbi za pravdu i bolji život svih građana - istakao je Šarović, koji je i šef kluba poslanika SDS-a i PDP-a u Parlamentarnoj skupštini BiH.

Šarović je posebnu čestitku uputio i mandataru Zdravku Krivokapiću uz uvjerenje da će njegovim izborom Crna Gora dobiti novu i kvalitetnu vladu, saopšteno je iz SDS-a.

- Za sve nas u regionu, koji dijelimo iste vrijednosti slobode i prosperiteta svakog čovjeka, vaše pobjede su snažan putokaz i dokaz da istina uvijek pobjeđuje i da se za nju vrijedi boriti, čak i u nemogućim uslovima - naveo je Šarović u čestitki Krivokapiću.

Aleksa Bečić, lider jedne od tri koalicije koje su pobijedile na izborima u Crnoj Gori 30. avgusta, izabran je juče na konstitutivnoj sjednici za predsjednika Skupštine Crne Gore, dok je Krivokapić predložen za mandatara za sastav nove crnogorske vlade.

 

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana