Šafhauzer: Sramota me zbog naših zločina nad Srbima

Srna
Šafhauzer: Sramota me zbog naših zločina nad Srbima

Pariz - Funkcioner Nacionalnog fronta i francuski poslanik u Evropskom parlamentu Žan-Lik Šafhauzer osudio je podršku koju EU pruža "mafijaškoj državi Kosovo" i naglasio da ga je sramota zbog svih zločina koje je Evropa uradila Srbiji, NATO bombardovanja i otimanja dijela teritorije.

"Ako želimo da ovaj izvještaj /o proširenju/ bude fer zašto ne spominjemo antisrpske i antipravoslavne poteze mafijaške države Kosovo? Zašto da zaboravimo našu dužnost da se sjetimo naše sramote, zločina koje smo počinili nad srpskim narodom za NATO propagnadu, lažne dokaze o etničkom čišćenju napravljenim od strane Njemačke da bi se opravdalo bombardovanje", upitao je Šafhauzer.


On je u govoru u Evropskom parlamentu naglasio da su svi ti lažni dokazi bili tu da opravdaju ono što se opravdati ne može, a to je uništenje ekonomije i naroda te zemlje.

"Zašto da ćutimo onome što smo stvorili na Kosovu - mafijašku državu koju smo mi Evropljani izgradili na osnovu kriminalnih klanova uzimajući dio terirotije od Srbije. Naša politika proširenja za mene kao evropskog Alzašanina je sramota", poručio je francuski poslanik u Evropskom parlamentu, prenosi "Sputnjik".

U obraćanju u parlamentu, on je rekao da, umjesto da se grade mostovi između naroda, grade se zidove.

"Kopate rovove, zavađate narode samo zarad interesa zapadne dominacije i u krajnjoj liniji za interese SAD. Vaša politika proširenja je antievropska", ocijenio je Šafhauzer.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana