PU Banjaluka: Tokom javnog skupa napadnut policijski službenik

G.S.
PU Banjaluka: Tokom javnog skupa napadnut policijski službenik

BANjALUKA - Prilikom obezbjeđenja javnog skupa, koji je održan danas u Banjaluci, nepoznato lice je napalo policijskog službenika, saopšteno je iz Policijske uprave Banjaluka.

Dodaju kako je o svemu obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka, koji je navedeni događaj kvalifikovao kao krivično djelo „Napad na službeno lice u vršenju službene dužnosti". 

– Policijski službenici Policijske uprave Banjaluka preduzeli su sve neophodne mjere i radnje u vezi obezbjeđenja javnog skupa najavljenog za danas u vremenskom periodu od 17 do 19 časova na Trgu Krajine u Banjaluci – stoji u saopštenju.

Organizator javnog skupa je, navode, od strane policijskih službenika ranije upoznat sa brojem manifestacija koje su održavale tokom dana na području Grada Banjaluka i upozoren da se ovim javnim skupom ne smiju ugroziti održavanja drugih manifestacija.

– Takođe, upozoren je da se ne može kretati u blizini štićenih objekata, a prilikom saopštavanja navedenih činjenica organizatoru došlo je do napada na policijskog službenika od strane učesnika skupa – tvrde iz Policijske uprave Banjaluka.

Ističu kako policijski službenici preduzimaju sve mjere i radnje u cilju identifikovanja izvršioca navedenog krivičnog djela, prenosi srpskainfo.com

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana