Prijedor: Prisluškivan direktor Fonda zdravstvenog osiguranja

Srna
Prijedor: Prisluškivan direktor Fonda zdravstvenog osiguranja

PRIJEDOR - Policijskoj upravi Prijedor juče je rukovodilac Filijale Fonda zdravstvenog osiguranja u Prijedoru D.P. prijavio da je u kancelariji na radnom mjestu, pronašao skriven audio uređaj za tonsko snimanje, potvrđeno je u policiji.

- Uz prethodno obavještavanje tužioca Okružnog javnog tužilaštva Prijedor, koji se izjasnio da se radi o krivičnom djelu neovlašteno prisluškivanje i tonsko snimanje, na licu mjesta obavljen je uviđaj, a policijski službenici PU Prijedor, preduzimaju sve mjere i radnje u cilju utvrđivanja okolnosti izvršenog krivičnog djela i pronalaska nepoznatog izvršioca - saopšteno je iz PU Prijedor.

Dalibor Pavlović, koji je direktor prijedorske filijale Fonda za zdravstveno osiguranje RS, za Srpskainfo je potvrdio da je uređaj za snimanje juče pronašao kancelariji.

– Dok sam hodao kancelarijom ugledao sam uređaj za snimanje na klima uređaju. Odmah sam o svemu obavijestio policiju. Uvjeren sam da postavljanje ovog uređaja nema nikakve veze sa radnicima u Fondu zdravstvenog osiguranja, ali ne znam da li ima veze sa mojom kandidaturom za gradonačelnika – izjavio je Pavlović.

On je dodao da će povodom ovog događaja danas održati pres konferenciju za novinare.

 

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana