Preminula žena koju je nevjenčani suprug polio benzinom i zapalio

GS
Preminula žena koju je nevjenčani suprug polio benzinom i zapalio

BANjALUKA - M. M. (33) koju je 20. jula nevjenčani suprug Branislav Stanivuković (43) polio benzinom i zapalio, preminula je danas u 12.15 časova u Univerzitetskom kliničkom centru (UKC) Republike Srpske, javile su "Nezavisne".

Ona je u UKC-u od 20. jula bila hospitalizovana u Klinici za anesteziju i intenzivno liječenje gdje je danas i preminula.

Stanivukoviću, osumnjičenom za krivično djelo nasilje u porodici ili porodičnoj zajednici, određen je pritvor koji može trajati do 21. avgusta u 11.40 časova.

Stanivuković je osumnjičen da je 20. jula  pozvao M. M, sa kojom je živio u Kukuljama kod Srpca, i kazao joj da će ako ne dođe do kuće njene majke u Mrčevcima kod Laktaša zapaliti i nju i kuću.

Nesrećna žena je izašla sa posla i sa sobom povela kćerku. Nakon što su se posvađali, M.M.  je pošla pješke sa kćerkom, a Stanivuković ih je sustigao te M.M. polio benzinom i zapalio pred očima djeteta.

Povrijeđena žena prevezena je u Univerzitetski klinički centar (UKC) Republike Srpske gdje je bila priključena na aparate za vještačko disanje.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana