Predrag Tešić glavni koordinator za rad lokalnih odbora Socijalističke partije

Srna
Predrag Tešić glavni koordinator za rad lokalnih odbora Socijalističke partije

BANjALUKA - Predsjedništvo Socijalističke partije /SP/ imenovalo je Predraga Tešića za glavnog koordinatora za rad svih gradskih i opštinskih odbora stranke, saopšteno je iz SP-a.

"Očekujem da će Tešić, koji je i do sada bio naš istaknuti partijski član, prenijeti na sve naše odbore svoju dobro poznatu energiju i ideje, te da će njegovo djelovanje u vrhu SP-a dati novi vjetar u leđa svima nama", istakao je predsjednik Socijalističke partije Petar Đokić.

Tešić je zahvalio Đokiću i Predsjedništvu SP-a za ukazano povjerenje.

"Moje imenovanje je dokaz da SP prepoznaje i vrednuje svoje članove koji prave rezultate. Svojim dosadašnjim istrajnim partijskim radom dobio sam priliku da napredujem u partijskoj hijerarhiji, ali sada i obavezu da budem sluga svim našim članovima u BiH. Gradski i opštinski odbori su noseći stubovi naše partije", istakao je Tešić.

On je naglasio da su trenutno teška vremena za čitav narod, te izrazio nadu da će se život brzo vratiti u normalne tokove.

"Tada nas očekuje naporan rad i pripreme za predstojeće lokalne izbore u kojem će od mene svi odbori imati svesrdnu podršku", rekao je Tešić.

Tešić je duže od pet godina predsjednik Opštinskog odbora SP-a Kotor Varoš.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana