Pljačka u centru Banja Luke: Uperili mu pištolj u glavu i ukrali 20.000 KM

Srpskainfo
Pljačka u centru Banja Luke: Uperili mu pištolj u glavu i ukrali 20.000 KM

BANjALjLUKA - Policija traga za dvojicom razbojnika koji su opljačkali radnika jednog privatnog preduzeća u strogom centru Banja Luke i ukrali mu 20.000 maraka.

Prema riječima izvora iz policije, naoružani i maskirani razbojnici opljačkali su radnika ispred ulaza u banku u ulici Milana Tepića.

- Razbojnici su se dovezli motorom pred banku i sačekali da radnik izađe iz službenog vozila. U trenutku kada je čovjek izašao iz "kedija", razbojnici su uperili oružje u njega. Zatim je jedan od razbojnika repetirao pištolj u glavu radniku nakon čega je on spustio obje torbe na zemlju - ispričao je izvor iz banjalučke policije.

U trenutku kada je radnik vidio da razbojnici spuštaju oružje zgrabio je jednu torbu i utrčao u banku, dok su razbojnici sjeli na motor i pobjegli.

- Policijski službenici Policijske uprave Banja Luka, postupili su po prijavi da je dana 27. januara oko 17 sati u Banjoj Luci u ulici Milana Tepića, od strane dva nepoznata, naoružana i maskirana lica izvršeno krivično djelo razbojništvo, nad radnikom privatnog preduzeća - saopšteno je iz PU Banja Luka.

U saopštenju se dodaje da će materijalna šteta pričinjena krivičnim djelom biti naknadno utvrđena.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana