Petrović: Veliki projekti izazivaju paniku u PDP-u

Srna
Foto: Fejsbuk

BANjALUKA- Generalni sekretar SNSD-a Luka Petrović rekao je da veliki projekti, investicije i aktivnosti inicirani od srpskog člana Predsjendištva BiH Milorada Dodika izazivaju veliku paniku u redovima PDP-a i opozicije.

"PDP je u grčevitoj panici da održi narativ o Dodiku kao problemu koji je zaustavio investicije, koji nema međunarodne kontakte i u panici su na svaku vijest o redovnim aktivnostima i investicijama, jer razbijaju njihovu laž u paramparčad", naveo je Petrović.

Petrović pojašnjava da je to razlog bjesomučnih reakcija PDP-a na investiciju na Manjači, kao i na današnje aktivnosti Dodika u Crnoj Gori.

"U njihovoj ostrašćenosti protiv Dodika potpuno im je promaklo da je pomenuta posjeta uredno i zvanično najavljena, kao uostalom i svaki put gospodina Dodika. Takođe im je promaklo, ili im to njihovi mentori nisu rekli, da je Crna Gora u ovom trenutku mjesto gdje borave mnogi ljudi iz vrha svjetskog poslovnog svijeta. Ukoliko smatraju da treba zaustaviti sve aktivnosti na privlačenju velikih kompanija onda to trebaju jasno reći", dodao je Petrović.

On je istakao da se detalji takvih razgovora javno prezentuju kada postane izvjesna saradnja.

"Tako je kada je u pitanju projekat gasovoda, tako je kada su i pitanju mađarske subvencije poljoprivrednicima, kao i čitav niz drugih velikih projekata, a koje je opozicija takođe svaki put dočekala na nož", naveo je Petrović.

Petrović je zaključio da će Dodik raditi u interesu Srpske dok god ima podršku naroda, a da opozicija samo nastavi sa svojom patološkom mržnjom.

"Ocjenu oko svega daće narod, a ne ambasade i njihovi poslušnici", naveo je generalni sekretar SNSD-a.

Srpski član Predsjedništva BiH Milorad Dodik posjetio je danas svetinje Paštrovića u Crnoj Gori, saopšteno je iz Mitropolije crnogorsko-primorske, na čiji je poziv posjetio ove svetinje.

Iz PDP-a su saopštili da "današnje privatno putovanje Dodika na Sveti Stefan helikopterom Vlade Republike Srpske" još jednom ukazuje na bahatost vlasti SNSD-a.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana