Orašanin: Petrović ima iskrenu podršku građana

Srna
Orašanin: Petrović ima iskrenu podršku građana

BANjALUKA - Poslanik SDS-a u Narodnoj skupštini Republike Srpske Mirjana Orašanin smatra da gradonačelnik Bijeljine Ljubiša Petrović ima iskrenu podršku građana.

Orašaninova je u otvorenom pismu građanima Bijeljine istakla da su zajedno prije četriri godine znali da Bijeljinu treba da pozicioniraju kao regionalni centar sa potencijalima za razvoj i investiranje, ulaganje u preduzetništvo i poljoprivredu, subvencijama za ranjive kategorije, bogatim kulturnim životom, ubrzanom urbanizacijom i efikasnim i transparentnim radom komunalnih preduzeća.

Prema njenim riječima, on je sproveo i značajne odluke koje se odnose na pomoć penzionerima, obogatio je kulturni život grada, te uveo nove zabavne sadržaje.

Orašaninova je istakla da je Bijeljina prva lokalna jedinica u Republici Srpskoj, a jedna od rijetkih u BiH u kojoj je nedjelja proglašena za neradni dan, te istakla da smatra da njegov opoziv neće proći, saopšteno je iz SDS-a.
Skupština grada Bijeljina zaprimila je 12. januara inicijativu za opoziv gradonačelnika Ljubiše Petrovića, koju je podnijelo 25 od 31 odbornika.

Inicijativu za opoziv Petrovića podnijeli su odbornici SNSD-a, DEMOS-a, Republičke stranke Srpske, Socijalističke partije, Ujedinjene Srpske, SDS-a Semberija Mićo Mićić, SDA, Pokreta za Bijeljinu, NPS-a i DNS-a.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana