Nakon nesreće u Banjaluci, radnik u teškom stanju

J. Sa.
Nakon nesreće u Banjaluci, radnik u teškom stanju

BANjALUKA- Radan S. (61) iz Čelinca povrijeđen je nakon što je pao s visine od sedam metara tokom sanacije krova kuće, saznaje "Glas Srspke".

Iz Policisjek urpave Banjaluka saopštili su, navodeći inicijale, da je do ove nezgode došlo u utorak u ulici Jovana Raškovića u banjalučkom naselju Paprikovac.

- Lice R. S. zadobilo je tjelesne povrede, te je vozilom Službe hitne medicinske pomoći prevezeno u Univerzitetski klinički centar Republike Srpske radi ukazivanja pomoći-naveli su iz policije.

Dodaju da je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka, kao i dežurni inspektor Republičke uprave za inspekcijske poslove.

Iz UKC-a saopštili su da je povrijeđeni radnik primljen u polutraumatizovanom stanju, te da je hospitalizovan an Kliniku za anesteziju i intenzivno liječenje na dalje liječenje.

- Prema riječima dežutnih ljekara ove Klinike, pacijent je životno ugrožen i priključen je na parate za disanje. Sve da lje prognoze u vezi njegovog zdravstvenog stanja su preuranjene- pojasnili su iz bolnice.

 

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana