Nešić smijenio trojicu potpredsjednika DNS-a

G.S.
Nešić smijenio trojicu potpredsjednika DNS-a

BANjALUKA - Predsjednik DNS-a Nenad Nešić smijenio je tri potpredsjednika stranke - Đorđa Popovića, Ognjena Tadića i Dragomira Jovičića.

- Za gospodina Popovića razlog je nedolično ponašanje, odnosno prijetnje članu DNS-a, o čemu je zapremljena prijava u Policijskoj stanici u Bijeljini, a za preostalu dvojicu razlog je nesprovođenje politike DNS-a - rekao je Nešić za Nezavisne.

Ranije danas Savo Popić, novoizabrani odbornik DNS-a u Bijeljini, prijavio je bijeljinskoj policiji da mu je prijetio stranački kolega Đorđe Popović, ministar saobraćaja i veza Republike Srpske.

Popović je za ATV rekao da nikom nije prijetio. Istakao je da Nešić "pojedinim aferama pokušava da ga diskredituje s ciljem da bi zadržao većinu u Predsjedništvu, koja je dovedena u pitanje".

- Jedan od načina da se održi na mjestu predsjednika DNS-a je smjena neposlušnih potpredsjednika, kako bi ga pozicija predsjednika DNS-a zaštitila od nadolazećih istražnih radnji i onih koje se uveliko vode protiv njega u nadležnim tužilaštvima - poručio je Popović.
 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana