Nešić: Borenoviću, kandiduj se za neku inokosnu funkciju

Srna
Nešić: Borenoviću, kandiduj se za neku inokosnu funkciju

BANjALUKA- Predsjednik DNS-a Nenad Nešić upitao je predsjednika PDP-a Branislava Borenovića zašto je jedini lider "koji ne smije da izađe na crtu za neku inokosnu funkciju", te mu poručio da izađe "iz kruga osam članova PDP-a koji ga doživljavaju kao lidera" i ponudi se za člana Predsjedništva BiH ili predsjednika Republike.

"Osim što nemaš hrabrosti da izađeš pred narod kao lider, svu tvoju laž ogoljava i činjenica kako si se u Briselu ponio. Valjda jer se nisi sjetio Tvitera, prepao si se čelnika EU i njima rekao da ti je sve prihvatljivo.

Doduše, rekao si da nećeš zbog /lidera SNSD-a Milorada/ Dodika pred kojim si se uvukao u sebe kao puž u kućicu nakon što je dreknuo na tebe", rekao je Nešić. On je dodao da je spokojan pred udarima vlasti i ostatka opozicije na "treći put" DNS-a, saopšteno je iz DNS-a.

"Oni koji udaraju nisu spokojni. Znaju da DNS od ključnog faktora promjena trećim putem postaje zastupnik većinskog interesa Republike Srpske koji traži nov pristup i novu energiju u politici.

Zato svi iz SNSD-a, SDS-a i PDP-a danas žele da nas ugase", navodi Nešić. Borenović je na svom "Tviter" nalogu napisao za Nešića da je "Dodikov potrčko" i "obični režimlija kojem ni čitanje ne ide baš najbolje".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana