Nenad Stevandić ponovo na čelu stranke

SRNA
Nenad Stevandić ponovo na čelu stranke

PRIJEDOR - Nenad Stevandić ponovo je danas izabran za predsjednika Ujedinjene Srpske jednoglasnom odlukom delegata na Izbornoj skupštini stranke koja je održana u Prijedoru.

Za zamjenika predsjednika Ujedinjene Srpske izabrani su Milan Trninić iz Bijeljine i Siniša Vidović iz Banjaluke, kao i novi Glavni i Nadzorni odbor.

Stevandić je rekao da je usvojena deklaracija pod nazivom "Srpska novih generacija", dodajući da će Ujedinjena Srpska nastaviti da djeluje u Narodnoj skupštini, Savjetu ministara i u Parlamentarnoj skupštini BiH.

"Idemo na stepenicu više. Ujedinjena Srpska izabrala je još bolje rukovodstvo, povećala broj ljudi koji su u Glavnom odboru, Skupštini, gradskim odborima", rekao je Stevandić.

Izbornoj skupštini Ujedinjene Srpske prisustvovao je i Nikola Selaković kao izaslanik predsjednika Srbije Aleksandra Vučića i predsjednika SNS-a Miloša Vučevića.

Selaković je istakao da Srbija i Srpska vole jedna drugu, podržavaju se i poštuju.

"Na političkoj sceni SNS i Ujedinjena srpska predstavljaju dve bratske partnerske stranke. Zato sam ja ovdje zbog našeg sporazuma o prijateljstvu, o bratskim i odnosima uzajamnog poverenja, poštovanja i saradnje", dodao je Selaković.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana