Monstrum Nermin Sulejmanović uskoro bi mogao biti ukopan

GS
Foto: Ilustracija

TUZLA - Tijelo ubice Nermina Sulejmanovića još uvijek se nalazi kod nas u hladnjači Komemorativnog centra u Tuzli.

To je za portal Radiosarajevo.ba Amer Hajdarhodžić, rekao rukovodilac službe u Komemorativnom centru Tuzla, skoro dva mjeseca nakon stravičnih dešavanja u Gradačcu.

"Tijelo se od 11. augusta nalazi u hladnjači u Tuzli. Niko nije došao da ga preuzme, čak ni porodica. Sada smo konačno dobili određene informacije da bi to mogla uraditi rodbina Sulejmanovića", dodao je Hajdarhodžić za Radiosarajevo.ba.

Prema informacijama trojica dajdža od Sulejmanovića podnijela su zahtjev da ukopaju Nermina.

"Sada se čeka odluka Opštine Gradačac. Koliko sam upoznat, problem je grobno mjesto", dodao je Hajdarhodžić za naš portal.

Podsjetimo, život Nizame Hećimović ugašen je u petak, 11. avgusta, od ruke njenog partnera Nermina Sulejmanovića. Nekoliko dana prije nego što je ubijena, Nizama je Nermina prijavila za porodično nasilje.

Četiri dana prije ubistva sudija Opštinskog suda u Gradačcu donijela je rješenje kojim se ne određuje mjera zabrana prilaska nasilniku. Predsjednica suda je to rješenje opravdala riječima da policija nije dostavila dokaze.

Nakon što je ubio Nizamu, prenoseći sve to uživo na Instagramu, Nermin je otišao u grad gdje je svirepo ubio Denisa i Đengiza Ondera, sina i oca, koje je poznavao od ranije i s kojima je bio u sporu.

U svom krvavom napadu ranio je i tri osobe. Prvo Nizaminog rođaka, kod kojeg se sa djetetom skrivala nakon što je pobjegla od nasilnika, Denisovu majku, kao i policajca koji je pokušao da ga zaustavi.

Na kraju je monstrum Nermin Sulejmanović izvršio samoubistvo.
 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana