Mladića pretukli jer je pokazao tri prsta, BIA traži informacije od Crnogoraca

Večernje novosti
Mladića pretukli jer je pokazao tri prsta, BIA traži informacije od Crnogoraca

PODGORICA - Incident u kojem je grupa muškaraca sinoć pretukla jednog mladića na ulici u centru Podgorice kod Delte, dogodio se zato što je taj mladić pokazao simbolično tri prsta.

Njega je napala grupa od desetak mladića sa crnogorskim zastavama. Jurili su ga bulevarom, a kada su ga sustigli oborili su ga na zemlju i šutirali u glavu.

Nedugo zatim, desio se i incident na izlazu iz glavnog grada Crne Gore u smjeru ka Nikšiću. Revoltirani nasiljem kod Delte, grupa mladića kamenovala je kolonu vozila koja su se vraćala sa dočeka vaterpolista koji su osvojili bronzanu medalju na Evrropskom prvenstvu u Budimpešti, a koja su bila okićena crnogorskim barjacima.

Bezbjednosno-informativna agencija (BIA) Srbije zatražiće zvanično od Agencije za nacionalnu bezbjednost Crne Gore sve relevantne informacije u vezi sa premlaćivanjem mladića, rekao je izvor „Večernjih novosti“.

Prema istom izvoru, BIA će od crnogorskih kolega zahtijevati predaju video materijala, jer su kamere u blizini tržnog centra zabilježile napad na mladića.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana