Milić: NATO trupe u Brčkom kada Zvizdić bude komandant alijanse, dakle nikada

Srna
Milić: NATO trupe u Brčkom kada Zvizdić bude komandant alijanse, dakle nikada

BRČKO - Raspoređivanje NATO trupa u Brčko distriktu može se desiti jedino kada Denis Zvizdić bude komandant te alijanse, a pošto se to neće nikada dogoditi, od njegovih najava nema ništa, poručio je predsjednik Skupštine Brčko distrikta Siniša Milić.

Reagujući na najavu predsjedavajućeg Predstavničkog doma BiH Denisa Zvizdića o raspoređivanju NATO trupa u Distriktu, Milić je podsjetio da je “svojevremeno u jeku globalne krize, kada je počeo rusko-ukrajinski sukob, isto tako po pozivu iz Sarajeva, jedna zvanična delegacija zapadne vojne alijanse iz Brisela na čelu sa zamjenikom komandanta boravila u Brčkom”.

“S njima sam razgovarao i tada su iz NATO saveza konstatovali da nemaju pojma šta bi njihove trupe radile u Brčkom, osim da možda rastjeraju potencijalne investitore i svjedočile tome kako je ovo samo jedna neodrživa zemlja”, rekao je Milić Srni.

Dakle, naglašava Milić, Zvizdić spominje nešto što se neće desiti. “To ima toliko izgleda da se desi u Brčkom koliko i on ima šansi da bude komandant NATO-a”, zaključio je Milić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana