Ljubojević: Trivićeva i Stanivuković se kite tuđim zaslugama

Srna
Ljubojević: Trivićeva i Stanivuković se kite tuđim zaslugama

BANjALUKA - Član Gradskog odbora SNSD-a Banjaluka Anja Ljubojević istakla je da su se poslanici PDP-a u Narodnoj skupštini Republike Srpske Jelena Trivić i Draško Stanivuković pohvalili da su oni zaslužni za izgradnju kanalizacije u banjalučkom naselju Ada, iako je Gradska uprava počela rješavanje ovog problema prije dvije godine.

Ljubojevićeva je rekla da je riječ o obrascu prema kojem Trivićeva i Stanivuković svjesno obmanjuju građane Banjaluke.

"Istina je zapravo potpuno drugačija i to potvrđuje i dokumentacija. Aktivnosti u vezi sa izgradnjom kanalizacije pokrenute su još 10. novembra 2017. godine kada je Gradska uprava potpisala ugovor sa izvođačem za izradu tog projekta. Znajući da je projekt ide u realizaciju, Stanivuković je u septembru prošle godine otišao u naselje i mještanima obećao da će dobiti kanalizaciju", rekla je Ljubojevićeva.

Prema njenim riječima, prisvajanje tuđih zasluga odavno se odomaćilo u banjalučkom PDP-u, navodeći da je identičan recept primijenjen u više gradskih projekata.

"Aktivisti PDP-a prikupljali su potpise za peticiju za izgradnju parkinga u Ulici Ivana Gorana Kovačevića u Rosuljama i time svjesno obmanjivali mještane, znajući da je izgradnja trotoara predviđena programom rada Odjeljenja za saobraćaj i puteve. Istu stvar su uradili u slučaju rekonstrukcije pješačkog nadvožnjaka u Rosuljama gdje su se FotograFisali i hvalili da su oni zaslužni za rekonstrukciju, iako je i ovaj projekat bio ranije planiran", naglasila je Ljubojevićeva.

Ona je dodala da se potpuno ista stvar desila i u Kuljanima čijim mještanima je Stanivuković u septembru prošle godine obećao da će riješiti problem, iako je prije toga izgradnja kanalizacije uvrštena u projekat Gradske uprave "Voda 2", saopšteno je iz Gradskog odbora SNSD Banjaluka.

Stanivuković je na društvenoj mreži objavio da je zahvaljujući njemu i Trivićevoj riješeno problem izgradnje kanalizacije za četrdesetak doma

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana