Lažna dojava o bombi u prostorijama DNS-a u Istočnom Sarajevu

Srna
Lažna dojava o bombi u prostorijama DNS-a u Istočnom Sarajevu

ISTOČNO SARAJEVO - Policijska uprava Istočno Sarajevo zaprimila je danas dojavu o postavljenoj bombi u prostorijama DNS-a, ali nije bilo precizirano u kojoj opštini, te je poslije pregleda svih kancelarija ove stranke na području Sarajevsko-romanijske regije utvrđeno da je dojava bila lažna.

Iz Policijske uprave Istočno Sarajevo Srni je rečeno da im je danas oko 13.00 časova dojavljeno da je podmetnuta bomba u prostorijama DNS-a, ali nije precizirano u kojoj opštini, zbog čega su pregledane sve kancelarije DNS-a na području koje operativno pokriva ova policijska uprava.

U policiji su naveli da je o navedenom događaju obaviješten dežurni tužilac, a da policija radi na utvrđivanju identiteta osobe koja je izvršila krivično djelo lažna dojava.

Prethodno je iz DNS-a saopšteno da su policiji upućene lažne dojave o postavljenim bombama u prostorijama ove stranke u opštinama Pale, Sokolac, Istočno Sarajevo i Rogatica.

Iz ove stranke su naveli da s punim poštovanjem prema instituciji MUP-a očekuju identifikaciju i privođenje pravdi osoba koje su dostavile lažnu dojavu i time uznemirili građane četiri opštine.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana