Konaković i Nikšić dobili prijetnje smrću

GS
Konaković i Nikšić dobili prijetnje smrću

SARAJEVO - Prijetnje smrću stigle su na adrese Elmedina Konakovića, lidera stranke Naroda i pravde i Nermina Nikšića, lidera SDP-a.

Konaković je sinoć na svom „Fejsbuk“ profilu objavio prijetnje koje stižu, nakon čega je uslijedio niz komentara i reakcija.

Elmedin Konaković izjavio je danas da očekuje ozbiljne i hitne reakcije bezbjednosnih agencija kako bi se otkrili kreatori, kako kaže, gnusnih prijetnji smrću koje je dobio.

On je to rekao dok je, kako prenosi portal Radiosarajevo, govorio o jučerašnjem usvajanju budžeta za tekuću godinu i drugim odlukama donijetim od formiranje vlasti poslije prošlogodišnjih oktobarskih izbora.

Govorio je o tome šta je sve naslijeđeno od prethodne vlasti, koju je predvodila Stranka demokratske akcije Bakira Izetbegovića, a šta je novi Sajvet ministara postigao za samo dva mjeseca.

-Zovu nas izdajnicima i sad su bolesnici iz tog sistem došli u fazu da nam prijete smrću. U tome imaju ozbiljnu pomoć nekolicine novinara koji kaljaju časnu novinarsku profesiju pišući rječnikom korumpiranog sistema kako smo „sluge Zagreba“ - rekao je Konaković.

Tvrdi da su popravili za kratko vreme njihove greške i trgovine, „a oni i dalje kreiraju priču da smo nešto isporučili SNSD-u i HDZ-u“.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana