Igor Radojičić objavio listu kandidata za banjalučke odbornike: SNSD prvi otkrio adute

D. M.
Igor Radojičić objavio listu kandidata za banjalučke odbornike: SNSD prvi otkrio adute

BANjALUKA - Gradonačelnik Banjaluke i šef banjalučkog odbora SNSD-a Igor Radojičić objavio je danas odborničku listu kandidata SNSD-a za Skupštinu Banjaluke.

Radojičić je ozvaničio da je nosilac liste njegov aktuelni zamjenik Srđan Amidžić, koji je po zanimanju doktor ekonomskih nauka i profesor Univerziteta.

- Među ostalim, novim imenima su doktorica Nevena Todorović koja s uspjehom, u vremenu epidemije vodi Dom zdravlja, najbolji sportista Banjaluke, golman rukometaša Borca Bojan Ljubišić, student 6. godine Medicinskog fakulteta i jedan od najboljih studenata Univerziteta u BL Stefan Kremenović, jedan od najboljih poljoprivrednih proizvođača, sjajna i vrijedna Vinka Savić, omiljeni porodični ljekar, tražen i u ratu i u miru dr Mladen Šukalo, svima poznat i drag Gera - naveo je Radojičić.

On je dalje naveo da su na listi i ugledni banjalučki ljekari Snežana Kutlešić Stević, Stanislav Palija, Gordana Straživuk, Renata Tamburić, direktor Fudbalskog kluba Krupa Mladen Ilić, trener fitnes studija Saša Kecman, Ljiljana Svjetlanović iz privatne škole stranih jezika i niz uspješnih poslovnih ljudi i prosvjetnih radnika.

- Uspješna kombinacija naših sadašnjih odbornika i aktivista i novih lica. Sigurno najbolji izbor za Banjaluku 2025 - istakao je Radojičić.

SNSD je prva partija u Banjaluci koja je zvanično objavila svoju odborničku listu, iako rok za predaju kandidatskih lista CIK-u BiH ističe 18. avgusta. Radojičić je 28. juna sa još devet partija potpisao sporazum o međusobnoj saradnji i dobio podršku za ponovnu kandidaturu za gradonačelnika. On je tada izjavio da je sporazum potpisan sa ciljem da razvoj grada Banjaluka bude nastavljen pod nazivom „Okupljanje za Banjaluku 2025 plus".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

Galerija
© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana