Dodik: Hrvatska vojska je ovdje nesumnjivo gubitnička

GS
Dodik: Hrvatska vojska je ovdje nesumnjivo gubitnička

BANjALUKA- Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik istakao je da je Derventa nesumnjivo u Republici Srpskoj i prije, a i poslije posjete predsjednika Hrvatske Zorana Milanovića, te da je hrvatska vojska u Srpskoj nesumnjivo gubitnička.

- Istorija Srba i Hrvata je teška i trebaće godine truda da se premoste razlike i riješe pitanja koja nas razdvajaju - naveo je Dodik na Tviter profilu.

Dodik je dodao da je predsjednik Hrvatske privržen poštovanju Dejtonskog sporazuma i Republike Srpske kao političko-pravne činjenice.

Predsjednik Hrvatske Zoran Milanović prisustvovao je danas u Derventi obilježavanju 31 godine od osnivanja 103. brigade HVO koju je odlikovao Redom Nikole Šubića Zrinskog, te poručio da je Dejtonski sporazum i dalje vrlo važan i da će ga Hrvatska braniti.

Derventa je nesumnjivo u Republici Srpskoj i prije, a i poslije Milanovićeve posjete, a hrvatska vojska je ovdje nesumnjivo gubitnička. Istorija Srba i Hrvata je teška i trebaće godine truda da se premoste razlike i riješe pitanja koja nas razdvajaju.

— Milorad Dodik (@MiloradDodik) March 25, 2023

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana