DNS: Privesti pravdi osobe zbog lažne dojave o podmetnutoj bombi na Palama

Srna
DNS: Privesti pravdi osobe zbog lažne dojave o podmetnutoj bombi na Palama

BANjALUKA - Demokratski narodni savez (DNS) zatražio je od Ministarstva unutrašnjih poslova (MUP) Republike Srpske da identifikuje i privede pravdi lica koja su dostavila lažnu dojavu o podmetnutoj bombi u prostorijama ove stranke na Palama.

 “Izgleda da je neko riješio da svakih mjesec dana vodi prljavu kampanju protiv DNS-a pa je tako i danas došlo do lažne dojave o podmetnutoj bombi u prostorijama DNS-a u Palama. U borbi za život i ljude Srpske, mi smo spremni na mnogo više od anonimnih kukavica i to pokazuje jačanje DNS-a svakoga dana nakon jakih udara sa svih strana koji su imali za cilj da stranku unište”, saopšteno je iz ove stranke.

Iz DNS-a navode da i danas, kao i prije mjesec dana, s punim poštovanjem prema instituciji MUP-a Srpske očekuju identifikaciju i privođenje pravdi lica koja su uputila lažnu dojavu i time uznemirila građane Pala.

“Ovo je važno ne zbog DNS-a, nego zbog građana koji su uznemireni”, ističu u DNS-u i dodaju da je riječ o sinhronizovanoj i organizovanoj akciji koja se ponavlja s ciljem unošenja panike među ljude i diskreditaciji političkih protivnika.

Iz ove stranke od MUP-a Srpske traže brzo pronalaženje krivaca za unošenje nemira, te naglašavaju da je u igri više od prljave kampanje protiv DNS-a.

“Ako ovaj slučaj ne bude riješen u što kraćem roku, pitamo se i mi, a i javnost će se pitati, zašto je to tako. Nerješavanjem ovog slučaja ostavlja se prostor za razne spekulacije na koje mi nismo spremni jer nismo stranka spekulanata nego ozbiljna stranka koja vodi računa o svojim građanima, članovima i simpatizerima”, kažu iz DNS-a.

U ovoj stranci vjeruju u snagu MUP-a Srpske, te očekuju brzu, profesionalnu i beskompromisnu reakciju

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana