Đokić: Gradska organizacija SP-a Banjaluka potpuno konsolidovana

Srna
Đokić: Gradska organizacija SP-a Banjaluka potpuno konsolidovana

BANjALUKA - Predsjednik Socijalističke partije (SP) Petar Đokić rekao je danas da ova partija ostaje dosljedna svojim temeljnim principima, a to su borba za socijalnu pravdu, humanost, solidarnost i sveopšti napredak svakog dijela Republike Srpske, čemu značajno doprinosi i Gradski odbor SP-a Banjaluka.

-To će biti naša politika i u narednim godinama - rekao je Đokić novinarima, prije početka Izborne konferencije Gradskog odbora SP Banjaluka.

On je izrazio zadovoljstvo rezultatima koje je ostvario ovaj odbor, te što vidljivo raste broj novih članova, naročito mladih.

-Nakon određenih problema koji su se javili početkom prošle godine, kada se dogodio pokušaj puča, koji je propao, Gradska organizacija je potpuno konsolidovana, te smo i na lokalnim izborima zabilježili dobar rezultat i imamo dva odbornika u gradskoj skupštini - rekao je Đokić.

On je napomenuo da se SP sprema za Deveti kongres koji će biti održan krajem novembra.

Predsjednik Gradskog odbora SP Banjaluka Velibor Stanić rekao je da će na Izbornoj konferenciji biti izabran novi gradski odbor, te nova nadzorna komisija gradske organizacije, a biće predloženi i delegati za kongres SP.

Predsednik Gradskog odbora SNSD-a Banjaluka Vlado Đajić rekao je da saradnja ove stranke i SP ima višegodišnju tradiciju, te da su njeni rezultati vidljivi u svakom dijelu Srpske.

-Želim ovoj partiji da na današnjoj konferenciji izaberu najbolje, najhrabrije i one koji se ne boje, jer su vremena pred nama veoma teška, a znam da SP ima mnogo takvih kadrova - rekao je Đajić.

Podršku SP izrazili su i Siniša Vidović u ime Ujedinjene Srpske i Slobodan Stanarević u ime Demosa.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana