Direkciji za koordinaciju policijskih tijela BiH donirana vrijedna oprema iz Njemačke

Srna
Foto: Ilustracija

SARAJEVO- Savezna kriminalistička policija Njemačke donirala je Direkciji za koordinaciju policijskih tijela BiH tehničku opremu vrijednu oko 34.000 evra, saopšteno je iz Ambasade Njemačke u BiH.

Donacija je rezultat uspješne saradnje Direkcije za koordinaciju policijskih tijela BiH i Savezne kriminalističke policije u okviru međunarodne policijske operativne saradnje, navodi se u saopštenju.

Saradnja Direkcije za koordinaciju policijskih tijela BiH i Savezne kriminalističke policije u proteklom periodu rezultirala je intenzivnom razmjenom operativnih policijskih podataka s ciljem suzbijanja teških oblika organizovanog kriminala i terorizma.

Direkcija za koordinaciju policijskih tijela BiH je veoma zahvalna na kontinuiranoj podršci koju Njemačka pruža u procesu jačanja kapaciteta ove policijske agencije, prije svega kroz poboljšanje opremljenost i unapređenje rada, kao i njenom značajnom doprinosu efikasnijoj borbi protiv svih vrsta kriminala i stvaranju bezbjednijeg okruženja, ne samo za građane BiH, već i EU, dodaje se u saopštenju.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana