„Deset računa izbroji i stan osvoji”: Elvis Džaferagić iz Prijedora dobio stan

swot.ba
„Deset računa izbroji i stan osvoji”: Elvis Džaferagić iz Prijedora dobio stan

BANjALUKA – Između čak 1.841.844 koverte večeras je u direktnom prenosu RTRS-a izvučena koverta Elvisa Džaferagića iz Prijedora koja mu je donijela stan u Banjaluci.

Srećnog dobitnika izvukla je Slađana Zrnić, glumica Narodnog pozorišta Republike Srpske.

U najvećoj nagradnoj igri u Republici Srpskoj “Deset računa izbroji i stan osvoji” koju je organizovalo Ministarstvo finansija RS u saradnji sa Udruženjem ekonomista RS Snjot, a koja je upravo završena dodijeljena su ukupno četiri stana.

Večeras je dvosoban stan površine 67,60 m² na četvrtom spratu u Ulici Karađorđeva 79 vrijedan 140.608 KM takođe dobio svog vlasnika.

Ostale nagrade (Sponzori su Mastercard, M:tel, Bingo, Sberbank, NLB banka, Japan tabacco international

, Elnos grupa)

– 5 robnih vaučera koji se mogu zamijeniti za robu u prodajnim objektima „Bingo” d.o.o. Tuzla u pojedinačnoj vrijednosti od 500 KM (Milivoj Jelić Prijedor, Jovana Drinić Banjaluka, Milana Mitrović Banjaluka, Milica Vuković Prnjavor, Svetozar Lukić Banjaluka)

– 5 robnih vaučera koji se mogu zamijeniti za robu u prodajnim objektima „MTEL” a.d. Banja Luka u pojedinačnoj vrijednosti od 500 KM (Nada Momić Osječani, Borko Cerovina Istočno Sarajevo, Mira Đujić Derventa, Sara Đurić Doboj, Filip Kecman Banjaluka)

– 1 robni vaučer koji se može zamijeniti za robu u prodajnim objektima „MTEL” a.d. Banja Luka u vrijednosti od 1.000 KM dobio je Irinej Križić iz Trebinja.

– 1 robni vaučer koji se može zamijeniti za robu u prodajnim objektima „MTEL” a.d. Banja Luka u vrijednosti od 2.000 KM dobila je Snežana Vučenović iz Banjaluke.

Svrha priređivanja nagradne igre je podizanje svijesti građana i privrede o značaju suzbijanja sive ekonomije, stimulacija bezgotovinskog plaćanja kao instrumenta suzbijanja sive ekonomije i motivacija za poštovanje propisa i poboljšanje primjene Zakona o fiskalnim kasama.

Podsjetimo, trošak plaćanja poreza na dobitak za stan snosiće Vlada Republike Srpske, a Notarska komora Republike Srpske snosiće troškove prepisa i knjiženja stana.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana