Cvijanović: Vjerujem u pobjedu SNSD na lokalnim izborima

Srna
Cvijanović: Vjerujem u pobjedu SNSD na lokalnim izborima

Potpredsjednica SNSD-a Željka Cvijanović poručila je u Tesliću da vjeruje u izbornu pobjedu ove partije i kandidata za načelnika opštine Dragana Bogdanića da bi se lokalna vlast povezala sa republičkom u rješavanju programskih aktivnosti neophodnih za razvoj opštine

 

- Mi strpljivo gradimo svoj put u Tesliću zato što znamo koliko je važno da se poveže sa republičkim vlastima i da konačno imamo nekoga da predlaže adekvatne programe i projekte, važne za život građana. Ono što vidimo u Tesliću za vrijeme ove lokalne vlasti je ukupna, totalna i kontinuirana degradacija svega i svačega - izjavila je novinarima Cvijanović.

Cvijanović je istakla da može posvjedočiti kako je ova opština izgledala u prethodnom periodu i kako je mogla da se izgradi kao urbana životna sredina za građane.

Ona je naglasila da je Tesliću potrebna ozbiljna politička struktura koja će se ostvariti pobjedom SNSD-a na lokalnim izborima i moći da komunicira sa vlastima na nivou Republike Srpske i kandiduje neophodne programe.

- Znamo da su građani Teslića životno zainteresovani za nekoliko velikih infrastrukturnih projekata, ali isto tako i određene projekte za komunalnu infrastrukturu lokalnog karaktera koja će svakako pospješiti život -* izjavila je Cvijanović.

Ona je dodala da opredjeljenje SNSD-a i dalje ostaje veza sa Republikom o pitanju povećanja zaposlenosti u Tesliću.

Cvijanović vjeruje u pobjedu SNSD-a u Tesliću s obzirom na to da se taj put gradi strpljivo.

- Nemamo nervozu, znamo šta nudimo građanima i znamo da će oni to sigurno prepoznati. To što nisu prepoznali u nekom prethodnom periodu, zapravo pokazuje da je, evo, došlo vrijeme da se okrene novi list - izjavila je Cvijanović.

Ona je, govoreći o opštim izborima, istakla da SNSD u Tesliću uvijek ima dobar izborni rezultat i da pobjeđuje, ali da na lokalu dođe do nekih zakulisnih igara.

- Vjerujem u dobru volju građana Teslića koji žele da žive u naprednom, razvijenom gradu, sa riješenim problemima, koji evo već decenijema ostaju neriješeni. Mi smo tu kao politička ponuda koja može da to uradi za ovaj grad -naglasila je Cvijanović.

Opštinski odbor SNSD-a Teslić podržao je danas kandidaturu Dragana Bogdanića za načelnika opštine Teslić.

Pored Cvijanovićeve, sjednici su prisustvovali predsjednik SNSD-a Milorad Dodik i član Izvršnog komiteta SNSD-a Zoran Tegeltija.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana