Cvijanović: Veliki domet Turkovićeve - zamjena zastave na ambasadi BiH u Vašingtonu

GS
Cvijanović: Veliki domet Turkovićeve - zamjena zastave na ambasadi BiH u Vašingtonu

BANjALUKA - Predsjednik Republike Srpske Željka Cvijanović izjavila je da je veliko dostignuće za jednog ministra inostranih poslova da ode preko svijeta i promijeni zastavu na zgradi ambasade.

"Proćaskate sa zaposlenima u Ambasadi i usput kažete poneku lošu riječ o ambasadoru, jer je Srbin. Koji spoljnopolitički dometi BiH!", rekla je Cvijanovićeva upitana da prokomentariše posjetu Turkovićeve Amabasadi BiH u SAD, koju je iskoristila za postavljanje nove zastave BiH na jarbol na ulazu u zgradu Ambasade.

Predsjednica Republike Srpske Željka Cvijanović je navela u nedavnom  intervjuu Srni da svi vole da pričaju o BiH, a malo ko je želio da o njoj nešto nauči, a pogotovo analizira, ističući da su stvari u BiH nesređene u kontinuitetu, dok su problemi i nezadovoljstva akumulirani.

"Pozivam gospođu Željku Cvijanović na stvaranje inkluzivnog društva u Bosni i Hercegovini! Pozivam je da zajedničkim snagama doprinesemo stvaranju funkcionalne države za sve njene narode i građane. Gdje postoji iskrena volja postoji i način." odgovorila je Turkovićeva na navode Cvijanovićeve.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana