Cvijanović: U odnosima SNSD-a i DNS-a ne bi trebalo da bude većih problema

Srna
Cvijanović: U odnosima SNSD-a i DNS-a ne bi trebalo da bude većih problema

BANjALUKA- Potpredsjednik SNSD-a Željka Cvijanović rekla je da je na današnjem sastanku delegacija SNSD-a i DNS-a razgovarano o načinima kako se kretati kroz predizborno vrijeme i nakon toga, te da ne bi trebalo da bude nekih problema u odnosima ove dvije stranke.

"Koliko razumijem stvari, tu ne bi trebalo da bude većih problema. Imamo mnogo opština u kojima je dobra veza između DNS-a i SNSD-a i tako će ostati i u budućem vremenu, te će se manifestovati i na predstojećim izborima", rekla je Cvijanovićeva.

Ona je navela da postoje dvije ili tri sredine u kojima postoje određeni problemi, te da je sigurna da će se oni prevazići.

"Lokalni odbori DNS-a, koji su opredijeljeni da ostanu u koaliciji u kojoj su bili i do sada, to su već sami saopštili i oni će ostati podrška zajedničkom kandidatu i to nije samo slučaj kada je riječ o kandidatu SNSD-a", rekla je Cvijanovićeva novinarima i dodala da ima sredina gdje je kandidat DNS-a, a podrška mu je SNSD.

Prema pisanju portala Srpska Info danas je održan sastanak najvišeg rukovodstva SNSD i DNS, predvođen liderima Miloradom Dodikom i Nenadom Nešićem, ali do "primirja" nije došlo.

Na sastanku ništa konkretno nije dogovoreno i sve ostaje isto kao i do sada. Vjerovatno ćemo se opet sastati u narednom periodu – naveli su izvori pomenutog portala.

Sastanak je održan u kabinetu srpskog člana Predsjedništva BiH Milorada Dodika u zgradi Vlade Republike Srpske u Banjaluci.

 

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana