Cvijanović: Radimo ispravan posao za Srpsku

Srna
Cvijanović: Radimo ispravan posao za Srpsku

BANjALUKA - Predsjednik Republike Srpske Željka Cvijanović rekla je večeras na posebnoj sjednici Narodne skupštine da je o svim ključnim pitanjima neophodno srpsko jedinstvo i da sadašnja vlast radi ispravan posao za Srpsku.

"Za jedinstvo sam o mnogo važnim pitanjima, među kojima je poljoprivredno zemljište. Sigurna sam da ono što sada govorim građani više razumiju od onoga što kaže opozicija", rekla je Cvijanovićeva.

Ona je naglasila da je za opoziciju normalno da za nekoga kaže da je lopov.

"To nije normalno. Za građane Republike Srpske je dobro da živimo u pravnoj državi i da u Ustavnom sudu BiH nema stranih sudija", istakla je Cvijanovićeva.

Govoreći o sastanku koji je organizovala sa zvaničnicima iz Srpske nakon odluke Ustavnog suda BiH o poljoprivrednom zemljištu, Cvijanovićeva je navela da je opozicija podržala zaključke koji su doneseni.

"Ono što kaže o sastanku Igor Crnadak /PDP/ nije tačno. Nakon sastanka sam razgovarala o svemu sa predsjednikom SDS-a Mirkom Šarovićem i liderom PDP-a Branislavom Borenovićem. Vama je bilo važno da u prvoj fazi budete dio zaključaka zato što ne bi izdržalo test javnosti da ste bili protiv", rekla je Cvijanovićeva.

Ona je napomenula da je bezobrazno ponašanje opozicije nakon usvojenih zaključaka.

"Osjećamo se politički ispravno kada govorimo o Ustavnom sudu BiH. PDP i SDS su pokazali nedosljednost i žalim zbog toga, jer postoje neke teme u kojima nije važno šta o kome misli, nego nas moraju držati mobilisanim", naglasila je Cvijanovićeva.

Ona je rekla da je opozicija politički nemoćna, jer samo govori o privatnim stvarima političkih neistomišljenika, što pokazuje da nema ništa politički da ponudi.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana