Cvijanović: Pojedinci pokazuju da nemaju nikakvu politiku, već samo interese

Srna
Cvijanović: Pojedinci pokazuju da nemaju nikakvu politiku, već samo interese

KOSTAJNICA - Potpredsjednik SNSD-a Željka Cvijanović rekla je danas u Kostajnici da će na svojim pozicijama ostati onaj kadar DNS-a koji je u funkciji koalicije na republičkom nivou, te podrške predstojećim izborima i razvoju svojih lokalnih sredina.

Cvijanovićeva je rekla novinarima da će bez pozicija ostati onaj kadar DNS-a koji je izašao i nije više dio koalicije, te se izjasnio da žele da rade samostalno.

“Nažalost, bilo je i takvih situacija da se pridruže nekom kandidatu iz drugog bloka. Naravno da će u tom slučaju ostati bez pozicija i naravno da neće koristiti nikakve pozicije da bi radili protiv onih sa kojima su bili”, naglasila je Cvijanovićeva.

Potpredsjednik SNSD-a je naglasila da je to velika sramota, prvenstveno politička.

“To onda pokazuje da vi nemate nikakvu politiku, da niste negdje zato što vjerujete u političke platforme i ciljeve koje ste zacrtali u okviru jedne koalicije, nego se bukvalno pomjerate od interesa do interesa”, rekla je Cvijanovićeva nakon potpisivanja koalicionog sporazuma opštinskih odbora SNSD-a, Ujedinjene Srpske, NDP-a i SDA u Kostajnici.

Ona je uvjerena da će to na ovim i na svim narednim izborima sankcionisati građani.

Cvijanovićeva je istakla da očekuje veliku podršku za koaliciju u kojoj će se nalaziti i veliki dio ljudi iz DNS-a koji su se već opredijelili, kao i oni koji će se opredijeliti tokom današnjeg i sutrašnjeg dana.

“Za sve njih ima dovoljno prostora, ovo je koalicija partnerstva, u ovoj koaliciji ima mjesta za sve. Kao što u našoj Republici ima mjesta za sve, tako mora da bude i u politici. Sigurna sam ponovo u velike i dobre rezultate upravo ove koalicije na izborima. Očekujem, što se tiče SNSD-a, da ostvari svoj ambiciozni cilj, a to je 80 odsto načelničkih pozicija uz podršku naših partnera koji su lojalni koaliciji i njenim ciljevima”, naglasila je Cvijanovićeva.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana