Cvijanović: Nastaviti razvoj iskrenih i prijateljskih odnosa sa Kinom

Srna
Cvijanović: Nastaviti razvoj iskrenih i prijateljskih odnosa sa Kinom

BANJALUKA - Predsjednik Republike Srpske Željka Cvijanović u čestitki povodom Nacionalnog dana Kine izrazila je uvjerenje da će i u narednom periodu biti nastavljeno razvijanje otvorenih, iskrenih i prijateljskih odnosa, kao i različitih vidova saradnje, na ekonomskom, kulturnom i obrazovnom planu.

Cvijanovićeva je uputila čestitku predsjedniku Kine Si Đinpingu i ambasadoru Kine u BiH Ji Pingu.

“Povodom Nacionalnog dana Narodne Republike Kine, zadovoljstvo mi je da Vama i kineskom narodu uputim iskrene čestitke i najbolje želje za dalji napredak, blagostanje i sveukupni prosperitet Vaše zemlje i svih njenih građana”, navela je Cvijanovićeva.

Ona je iskoristila i ovu priliku da zahvali za dosadašnju saradnju i izrazi zahvalnost kineskom rukovodstvu i prijateljskom narodu Kine za pomoć i podršku u različitim sferama, koju pružaju Republici Srpskoj, saopšteno je iz kabineta predsjednika Republike Srpske.

“Uvjerena sam da ćemo otvorene, iskrene i prijateljske odnose, kao i različite vidove saradnje, na ekonomskom, kulturnom i obrazovnom planu, nastaviti razvijati i u narednom periodu Uz najbolje želje za Vaše dobro zdravlje i ličnu sreću, kao i mir i blagostanje kineskog naroda, molim Vas da primite izraze mog dubokog poštovanja”, ističe se u čestitki.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana