Cvijanović na obilježavanju krsne slave Kostajnice FOTO

Srna
Predsjednica Republike Srpske Željka Cvijanović na obilježavanju krsne slave opštine Kostajnica i Hrama Svete Trojice
Foto: Srna | Predsjednica Republike Srpske Željka Cvijanović na obilježavanju krsne slave opštine Kostajnica i Hrama Svete Trojice

KOSTAJNICA - Predsjednica Republike Srpske Željka Cvijanović prisustvuje obilježavanju krsne slave opštine Kostajnica i Hrama Svete Trojice - Silazak Svetog duha na apostole - Duhovi.

Svečanosti prisustvuje i predsjedavajući Savjeta ministara Zoran Tegeltija.

Načelnik opštine Kostajnica Nikola Janjetović uručiće Cvijanović i Tegeltiji plakete povodom proslave krsne slave opštine, u znak zahvalnosti za nesebičnu pomoć u sanaciji posljedica zemljotresa.

Plakete će biti uručene i ambasadoru BiH u Sjevernoj Makedoniji Draganu Jaćimoviću, direktoru Investiciono-razvojne banke Republike Srpske Draženu Vrhovcu, gradonačelniku Prijedora Daliboru Pavloviću i gradonačelniku Gradiške Zoranu Adžiću.

Ova plaketa je dodijeljena i ranije uručena premijeru Republike Srpske Radovanu Viškoviću, a naknadno će biti uručena i srpskom članu i predsjedavajućem Predsjedništva BiH Miloradu Dodiku.

Odlukom Skupštine opštine plakete su dodijeljene i predsjedniku Saveza opština i gradova Republike Srpske Ljubiši Ćosiću, Vladi Autonomne Pokrajine Vojvodine, Vladi Sjeverne Makedonije, Vladi Kantona Sarajevo, te mnogim gradovima i opštinama iz Srpske i regiona, preduzećima i pojedincima.

Predsjednica Srpske i predsjedavajući Savjeta ministara prisustvuju liturgiji u Hramu Svete Trojice u Kostajnici, koja je u toku.

Galerija
© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana