Ćulum: Intenzivna istraga o ubistvu Slaviše Krunića

Srna
Ćulum: Intenzivna istraga o ubistvu Slaviše Krunića

Banjaluka - Direktor Policije Republike Srpske Darko Ćulum rekao je da je, u saradnji sa tužilaštvom, u toku intenzivna istraga o ubistvu banjalučkog privrednika Slaviše Krunića.

"Sigurno će biti još lica privedenih na kriminalističku obradu. Juče uhapšeno lice je, nakon kriminalističke obrade, pušteno na slobodu", rekao je Ćulum novinarima u Banjaluci.

Nakon što je kriminalističkom obradom utvrđeno da nema direktne veze sa ubistvom Slaviše Krunića, lice čiji su inicijali S.P. pušteno je na slobodu.

U okviru istrage do sada su uhapšeni radnik Firme "Sektor sekjuriti" Rodoljub Gajić iz Banjaluke, koji je obezbjeđivao suprugu i djecu ubijenog Krunića, a za kojeg se sumnja da je odavao informacije osumnjičenima Benediju Đukanoviću i Emiliju Baldi.

Uhapšen je i Emilio Baldo, dok se i dalje traga za drugim osumnjičenim Benedijem Đukanovićem.

U Glamočanima kod Banjaluke u noći između 22. i 23. aprila u pucnjavi su ubijeni Slaviša Krunić, vlasnik kompanija "Sektor sekjuriti", "Žitopeka", "Žitoprodukt", "Sektor ADS" i "Sektor ZOS", jedan od njegovih pratilaca Žarko Pavlović i napadač Željko Kovačević, dok je drugi Krunićev pratilac ranjen.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana