Borenović: Za stranku važan svaki čovjek

Srna
Borenović: Za stranku važan svaki čovjek

Istočno Sarajevo - Predsjednik PDP-a Branislav Borenović istakao je da će da će Sarajevsko-romanijska regija, kao i do sada, biti snažno zastupljena u najvišim organima stranke.

“Oduvijek se trudimo da održimo regionalni balans, kako u stranačkim organima, tako i u izvršnim tijelima kada smo vršili vlast. Za nas je podjednako važan svaki čovjek, bio on u Banjaluci, Prijedoru, Palama, Han Pijesku ili Bileći”, rekao je Borenović, koji je danas u Istočnom Sarajevu prisustvovao sastanku Regionalnog odbora PDP-a Izborne jedinice osam.

Borenović je ocijenio da je Sarajevsko-romanijska regija tradicionalno davala podršku strankama koje su trenutno opozicija na republičkom nivou, saopšteno je iz PDP-a.

“Očekujem bolji rezultet nego 2016. godine, vjerujući da smo u opštinama u kojima smo vlast, kao i u Istočnom Sarajevu opravdali očekivanja građana”, istakao je Borenović.

On je dodao da je gradonačelnik Istočnog Sarajeva Nenad Vuković uradio mnogo na promociji u regionalnim i međunarodnim okvirima, što ovaj grad i zaslužuje.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana