Borenović: Bezrezervna podrška novoizabranom načelniku opštine Modriča

Srna
Borenović: Bezrezervna podrška novoizabranom načelniku opštine Modriča

MODRIČA - Predsjednik PDP-a Branislav Borenović rekao je da će ova partija dati bezrezervnu podršku novoizabranim načelniku opštine Modriča Jovici Raduloviću, zajedničkom kandidatu SDS i PDP na proteklim izborima.

“PDP je u predizbornom periodu stao snažno iza Radulovića, koji će bezuslovnu podršku imati i od dva PDP-ova odbornika u novoj Skupštini opštine”, izjavio je novinarima Borenović.

On je dodao da je PDP podržao Radulovića zbog ideja i programa koje je ponudio, kao da ih ne interesuju mjesta u budućoj opštinskoj upravi, ali očekuje da novoizabrani načelnik izabere saradnike u izvršnoj vlasti sa kojima će, kako je naveo, ovu sredinu uz podršku parlamenta načiniti po mjeri svih građana.

Potpredsjednik PDP-a Jelena Trivić obećala je savjetodavnu podršku novom načelniku i lokalnoj administraciji.

Ona je istakla da Modriča ima dovoljno potencijala za razvoj, te da će svaka pomoć sa nivoa Republike Srpske i Srbije biti dobrodošla.

Novoizabrani načelnik Jovica Radulović zahvalio je za podršku i najavio da će pozvati sve političke partnere, koji imaju odbornike u lokalnom parlamentu, da formiraju stabilnu skupštinsku većinu kako bi zajedno dolazili do najboljih rješenja za razvoj Modriče.

On očekuje brzo formiranje vlasti i početak realizacije ciljeva koji su predstavljeni građanima Modriče.

Sastanku Borenovića, Trivićeve i Radulovića, u prostorijama Opštinskog odbora /OO/ SDS Modriča, prisustvovali su i generalni sekretar PDP-a Milko Grmuša, te predsjednici opštinskih odbora SDS-a Damir Stojanović i PDP-a Milutin Popović.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana