Berić: Izbori su prilika za promjenu na bolje

Srna
Berić: Izbori su prilika za promjenu na bolje

Prijedor - Kandidat za gradonačelnika Prijedora ispred stranaka Saveza za promjene Dušan Berić pozvao je građane da 2. oktobra izađu na izbore, koji su prilika za promjenu na bolje.

On je na centralnoj predizbornom skupu Saveza za promjene u centru Prijedora večeras istakao da građani prvenstveno treba da ostvare to svoje osnovno građansko pravo, da izađu na izbore i da se izbore za promjene.


"Obišli smo 56 naselja i razgovarali sa oko 7.000 građana uživo i čuli njihove probleme. Apsolutno znamo šta treba biti naš program rada koji će biti zasnovan na dobrim pretpostavkama, tako da smo spremni da krenemo u promjene", istakao je Berić.

On je dodao da su te pretpostavke sve ono što ova aktuelna vlast nije uradila u proteklih dvanaest godina, a potrošila je 300 miliona KM budžeta.

"Nije uradila mnogo, ali ono što im se najviše zamjera je da su napravili žbarijeruž između sebe, kao vlasti i mjesnih zajednica. Ja u svom programu zagovaram ponovno obnavljanje sve 43 mjesne zajednice i konstituisanje desetak novih, tako da to treba da posluži kao osnov za dalji rad - vratiti se među građane", poručio je Berić.

Na ovom centralnom predizbornom skupu Saveza za promjene podršku kandidatu za gradonačelnika u Prijedoru dao je predsjednik PDP-a Branislav Borenović koji je istakao da su u ovom savezu potpuno istrajni u tome da promijene postojeće stanje u Prijedoru.

"Imamo plan šta raditi u naredne četiri godine i smatramo da Berić imamo motiv da se dokaže i da napravi Prijedor kao grad u kojem će se mnogo bolje živjeti nego do sada", rekao je Borenović.

Predsjednik SDS-a Mladen Bosić istakao je da se ne može reći da postojeća adminstracija nije uradila i dobre stvari, ali je dodao da je vrijeme da poslije 12 godina dođe do promjene administracije i da Berić kao iskusan čovjek i privrednik uspješno vodi ovaj grad.

Podršku kandidatu za gradonačelnika ispred Saveza za promjene večeras u svojim prisustvom i obraćanjem na centralnom trgu dali i počasni predsjednik PDP-a Mladen Ivanić i predsjednik Srpske radikalne stranke Republike Srpske Milanko Mihajilica, te više stanačkih funkcionera stranaka okupljenih u Savezu za promjene.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana