Banjac predao kandidatske liste za NSRS

Srna
Foto: Agencije

Narodna partija Srpske predala je danas Centralnoj izbornoj komisiji BiH kandidatske liste za Narodnu skupštinu Republike Srpske za predstojeće opšte izbore u BiH na kojima nastupa u koaliciji sa Pokretom Uspješna Srpska Zlatka Maksimovića i Prvom Srpskom demokratskom strankom.

Predsjednik stranke Darko Banjac, koji je predao liste, rekao je da koaliciona lista nosi naziv "Narodna partija Srpske - Darko Banjac - PUS - Prva SDS".

Banjac je nosilac liste u Izbornoj jedinici jedan, Rajko Lajkić u Izbornoj jedinici dva, Branislav Škobo u Izbornoj jedinici tri, Siniša Nikić u Izbornoj jedinica četiri, Petar Ostojić je nosilac liste u Izbornoj jedinici pet, Diko Cvjetinović u Izbornoj jedinici šest, Dragan Galić u Izbornoj jedinici sedam, Radomir Lukić u Izbornoj jedinici osam i Jovica Vlatković u Izbornoj jedinici devet.

Banjac je rekao da koalicija okupljena oko NPS-a očekuje da će na predstojećim izborima osvojiti dovoljan broj poslanika kako bi formirala klub poslanika u Narodnoj skupštini Republike Srpske, saopšteno je iz NPS-a.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana