Akcija "Balkon" u Banjaluci: Zaplijenjeni marihuana i kokain, uhapšene dvije osobe

J. Sa.
Akcija "Balkon" u Banjaluci: Zaplijenjeni marihuana i kokain, uhapšene dvije osobe

BANjALUKA – Davor D. (33) iz Banjaluke i Darijo M. (42) iz Prijedora privedeni su i ispitani u nastavku akcije "Balkon" nakon što je policija kod njih pronašla drogu, metke, šprice i ulje, saznaje "Glas Srpske".

Nezvanično saznajemo da je ovaj dvojac od ranije poznat organima gonjenja zbog sličnih krivičnih djela.

Iz Policijske urpave Banjaluka saopštili su, navodeći inicijale, da su oni ispitani jutros zbog neovlaštene proizvodnje i prometa opojnih droga.

- Na području grada Laktaši, obavljen je pretres kuće koju koristi D. M, a kojom prilikom su pronađene i oduzete dvije staklene tegle u kojima se nalazi zelena biljna materija koja asocira na marihuanu bruto mase oko 800 gr, dva pakovanja PVC folije u kojoj se nalazi bijela praškasta materija koja asocira na kokain bruto mase 4,06 grama – saopšteno je iz policije.

Ističu da je pored navedenih predmeta policija pronašla i dvije mrvilice sa tragovima marihuane, tri digitalne vage, opremu za vještačku proizvodnju marihuane, četrdeset metaka kalibra 7,62mm, PVC šprica zapremine 5mililitara u kojoj se nalazi tečnost tamne boje, a čiji izgled i miris asociraju na ulje kanabisa.

- Sve mjere i radnje preduzete su pod nadzorom Okružnog tužilaštva Banjaluka i Osnovnog suda u Banjaluci, a nakon kompletiranja i dokumentovanja predmeta Okružnom tužilaštvu Banjaluka će biti dostavljen izvještaj o počinjenom krivičnom djelu – navode iz policije.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana