Krunićev otac: Ubistvo mog sina je plaćeno

nezavisne.com
Krunićev otac: Ubistvo mog sina je plaćeno

Banjaluka - Dragomir Krunić, otac ubijenog privrednika Slaviše Krunića, rekao je da je njegov sin bio dobar čovjek koji se uvijek trudio da pomogne ljudima, te je rekao da je ovo ubistvo plaćeno.

“Ovdje nije u pitanju politka, ovdje nije u pitanju mržnja, ovdje je u pitanju plaćeno ubistvo”, rekao je Krunićev otac.

On je poručio da će porodica s njim na čelu i na čelu s njegovom snahom nastaviti poslove koje je on vodio, i da ne vidi potrebu da se bilo šta mijenja.

Govoreći o ubicama, istakao je da nikad nije primijetio da njegov sin ima bilo kakvu prijetnju.

“Mislim da moj sin od nikog nije zaslužio da sutra meni i njegovoj djeci neko vraća ovo”, rekao je Krunić.

Dodao je da uprkos nekim problemima i nesporazumima, ipak vjeruje u Ministarstvo unutrašnjih poslova.

“Ne kažem da nemam nekih primjedaba, bilo je negdje i nesporazuma i problema. Ali 99 odsto sam ubijeđen da će MUP na profesionalan, ljudski, korektan način ovo riješiti”, rekao je on, i dodao da MUP ne može raditi sam, već da svi moraju pomoći.

Komemoracija Slaviše Krunića i njegovog pratioca Žarka Pavlović održana je danas u Banjaluci.

Oni su ubijeni u ponedjeljak uveče u sačekuši nedaleko od Krunićeve porodične kuće u Glamočanima. Tada je ubijen i jedan od napadača, Željko Kovačević.

U koprivama nađeno oružje iz trostrukog ubistva u Glamočanima

Policija je pronašla dvije automatske puške i pripadajuće okvire za municiju za koje se pretpostavlja da su korišteni prilikom izvršenja ubistava u Glamočanima u opštini Laktašim, saznaju “Nezavisne”.

Oružje je pronađeno pretragom terena koju su u ranim jutarnjim časovima započeli pripadnici Uprave za organizovani i teški kriminalitete MUP-a Republike Srpske u saradnji sa pripadnicima Specijalne antiterorističke jedinice.

Na fotografija se vidi da su oružje i municija pronađeni u koprivama.

U mjestu Glamočani, 22. aprila ubijeni su banjalučki biznismen Slaviša Krunić, njegov pratilac Žarko Pavlović i napadač Željko Kovačević.

U bjekstvu je Benedi Đukanović i za njim je raspisana potjernica.

Auto ubijenog Kovačevića pronađen u Zalužanima

 Vozilo Željka Kovačevića, napadača koji je ubijen tokom atentata na banjalučkog biznismena Slaviše Krunića i njegovog saradnika Žarka Pavlovića, pronađeno je u banjalučkom naselju Zalužani, potvrđeno je “Nezavisnim”.

Naš sagovornik potvrdio je da će ova crvena korsa, koja je pronađena u blizini lokalnog Doma kulture, u narednim danima biti predmet vještačenja, kako bi se iz nje uzeli tragovi neophodni za dalji krivični postupak.

Kovačević je, podsjetimo, ubijen tokom zločina u naselju Glamočani, nadomak Laktaša.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana