Srpkinja pretučena na smrt u Sidneju

Tanjug
Srpkinja pretučena na smrt u Sidneju
Srpkinja pretučena na smrt u Sidneju

Imanuel Džon Degei (18) osumnjičen je za ubistvo Srpkinje Kristine Kalnić (64), piše Dejli mejl. Tinejdžer koji je navodno počinio zločin ispred njenog doma na jugozapadu Sidneja, ima mentalne probleme, čulo se danas tokom saslušanja.

Ragbista težak oko 130 kilograma sumnjiči se za premlaćivanje i smrt žene ispred njenog doma u Karamaru, oko 13.30 časova, u subotu. Hitne službe zatekle su ženu na prilazu kući sa ozbiljnim povredama, kojima je žena podlegla na licu mjesta. Svi pokušaji ljekara da je ožive bili su uzaludni.

Poslije kraće jurnjave, policajci su sustigli osumnjičenog u obližnjoj ulici.

Komšinica Ula Naitokatoka (21) bila je kod kuće kada je čula krike Kristine Kalnić.

“Pogledala sam kroz prozor i žena je bila na zemlji, a krvi je bilo svuda”, rekla je ona. “Istrčala sam napolje, ali bilo je prekasno da se bilo šta učini za nju”.

Kako se navodi, Srpkinja je bila predsjednik kućnog savjeta u kompleksu zgrada, a tamo je živjela sa suprugom. Šokirane komšije rekle su za 7 Nenjs da je Kristina bila omiljena u tom kraju i da je vodila miran život.

2Svi su je znali u komšiluku. Stalno je radila u vrtu ispred zgrade”, rekao je jedan komšija. “Živim ovdje pet godina i nikada se ništa slično nije desilo, tako da smo svi u šoku”.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana