"Ona je bila trudna, verovatno su se ugušili gasom": Vlasnica stana otkrila kako je došlo do tragedije

GS
"Ona je bila trudna, verovatno su se ugušili gasom": Vlasnica stana otkrila kako je došlo do tragedije

ZRENjANIN - U dvorišnoj kući u centru Zrenjanina, u četvrtak oko 17 sati, pronađena su tijela mladića (25) i djevojke (23), koja je navodno bila u drugom stanju, a sve upućuje da su se ugušili od gasa iz peći.

Vlasnica stana (84), koja nije željela da se predstavi, zatečena je ovom tragedijom. Ispričala je da je namjeravala da proda stan i već je sve podatke predala jednoj agenciji za promet nekretnina.

- Komšije su me pozvale u subotu i rekle da je dvoje mladih ljudi zainteresovane da stan uzme u zakup. Bilo mi ih je žao. Nisam imala srca da ih odbijem. Pojasnila sam im da stan prodajem i da će, u slučaju da nađem mušteriju, morati da se isele. Momak iz agencije juče me je pozvao i rekao da je našao kupca i da će mu pokazati stan - priča vlasnica stana i nastavlja:

- Pozvao je i mene, ali vrata nismo mogli da otključamo jer je ključ bio sa unutrašnje strane brave. Komšije su nam potvrdile da mladića i devojku nisu videli otkako su se uselili. Još su naveli da je zid koji razdvaja moj i komšijin stan, a na koji je naslonjena peć, bio vreo. Već tada je bilo jasno da nešto nije u redu. Pozvali smo policiju. Potvrdili su nam da slobodno razvalimo ulazna vrata. Kad smo to učinili, zatekli smo njihova tela. Peć je radila na najjačoj snazi, pa je i staklo napuklo. Ponovo smo pozvali policiju. Brzo su stigli - ispričala je vlasnica stana za Telegraf.

Koliko je njoj poznato, mladić i djevojka su se, najverovatnije, ugušili od gasa. Tijela na kojima nije bilo povreda, poslata su na obdukciju u novosadski Zavod za sudsku medicinu.

Istaga je u toku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana