Uhapšen osumnjičeni za učešće u više likvidacija u Vrnoj Gori

Srna
Uhapšen osumnjičeni za učešće u više likvidacija u Vrnoj Gori

Podgorica - Kosovska policija uhapsila je danas lice čiji su inicijali M.M. /38/ iz Podgorice kojeg Interpol potražuje zbog sumnje da je ubio lice R.Đ. iz Cetinja, te zbog indicija da je učestvovao u više likvidacija na teritoriji Crne Gore u sukobima organizovanih kriminalnih grupa.

Uhapšena su i lica I.M. /22/ i V.V. /23/ koja su osumnjičena da su, zajedno sa M.M, ubila lice R.Đ. iz Cetinja u oktobru 2016. godine, saopšteno je iz crnogorske Uprave policije.

U istoj akciji uhapšen je Đ.P. /31/ iz Nikšića, koji je bio u društvu M.M, a koji je prije 15 dana pobjegao iz medicinske ustanove gdje je izdržavao kaznu zbog krivičnog djela otmice u sticaju i iznude.

U saopštenju se navodi da je Đ.P, koji se nalazio na Kosmetu, prilikom hapšenja posjedovao lične isprave na ime drugog lica, dok je M.M. bio naoružan, a daljim pretresom kod ovih lica pronađeno je oružje i opojne droge.

Radio-televizija Crne Gore saopštila je da je Podgoričanin Mario Milošević uhapšen je na Kosmetu zbog sumnje da je 2016. godine na Cetinju ubio Radomira Đuričkovića.

U istoj akciji uhapšen je i Đorđe Pavićević iz Nikšića, koji je 3. jula pobjegao iz Psihijatrijske bolnice u Dobroti. On je izdržavao kaznu zatvora zbog krivičnog djela otmica u sticaju sa krivičnim djelom iznuda u pokušaju.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana