Nešić: Treći put za ekonomsku stabilnost i nacionalno jedinstvo

Srna
Nešić: Treći put za ekonomsku stabilnost i nacionalno jedinstvo

BIJELjINA - Kandidat DNS-a za srpskog člana Predsjedništva BiH Nenad Nešić izjavio je na centralnoj tribini stranke u Bijeljini da DNS građanima Srpske nudi ekonomsku i energetsku stabilnost, nacionalnu bezbjednost i obrazovanje i zdravstvo za ponos.

“Trudiću se da obezbijedim srpsko nacionalno jedinstvo”, poručio je Nešić.

Kandidat DNS-a za predsjednika Republike Srpske Radislav Jovičić rekao je na tribini u Bijeljini da će svako kome je Srpska iznad svega imati jakog partnera u DNS-u, a svako ko negira ili urušava Republiku Srpsku imaće najvećeg neprijatelja u ovoj stranci.

“DNS zagovara dijalog, kompromis i neupitnost postojanja Republike Srpske koja treba da bude jaka ekonomski, politički, demografski i diplomatski”, poručio je Jovičić.

Nosilac liste DNS-a za Narodnu skupštinu iz Izborne jedinice šest Milenko Zupur govorio je protiv podjela među Srbima i naveo da treći put DNS-a, što je slogan kampanje, između ostalog vodi ka Srbiji.

Centralna tribina DNS-a u Bijeljini održana je u Centru za kulturu i na njoj su predstavljeni kandidati te političke partije za Narodnu skupštinu iz Izborne jedinice šest i za Prestavnički dom Parlamentarne skupštine BiH iz Izborne jedinice dva.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana